ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Σημάδια από κτυπήματα έφερε η πρώην σύντροφος του Θωμά - Υποστήριξε ότι την έδειρε ο κατηγορούμενος

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Σημάδια από κτυπήματα έφερε η πρώην σύντροφος του Θωμά - Υποστήριξε ότι την έδειρε ο κατηγορούμενος

Σημάδια από κτυπήματα και πράξεις βίας έφερε η πρώην σύντροφος του Χρίστου Θωμά που κατηγορείται για τον φόνο των Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους τον Νοέμβριο του 2015.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

​Αυτό ανέφερε στην κατάθεση της στην δικάσιμο της Πέμπτης (22/09) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία κλήθηκε να εξετάσει την πρώην σύντροφο του Χρίστου Θωμά.

Συγκεκριμένα η κ. Παπέττα ανέφερε ότι η πρώην σύντροφος του Χρίστου Θωμά, που φέρεται να διέπραξε τους φόνους, εξετάστηκε από την ιδία στις 25 Νοεμβρίου του 2015. Η πρώην σύντροφος του Θωμά έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος της, καθώς και στο πρόσωπο.

Όπως επισήμανε η ιατροδικαστής στην αντεξέτασή της, οι εκχυμώσεις αυτές πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί από μια ημέρα μέχρι και τρεις προηγουμένως.

Η κ. Παπέττα μεταξύ άλλων επισήμανε πως κατά την εξέταση της κοπέλας, ήταν παρών και μέλος της Αστυνομίας, με την νεαρή να αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα τραύματα της προήλθαν από βίαιη συμπεριφορά του Χρίστου Θωμά.

Στην επόμενη δικάσιμο στις 14 Οκτωβρίου θα καταθέσει η ιδία η Μαριάντα Καπάρα για τα όσα ανέφερε γραπτώς στους ανακριτές της υπόθεσης.

Κατά τα αλλά, η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ανέφερε τα επιστημονικά συμπεράσματα της από την νεκροψία των αδελφών Ντορζή, Παράσχου και Κωσταντίνου.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει προηγουμένως ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Στα αδέλφια Ντορζή υπήρξε ρήξη καρδιάς από τα τραύματα στον αριστερό θώρακα. Μάλιστα αυτό που διαφαίνεται από τους ιατροδικαστές είναι πως ο Χριστάκης Θωμά φέρεται να κτυπούσε στοχευμένα και με μανία.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως ο Παράσχος Ντορζής είχε σηκώσει το αριστερό του χέρι για να προστατευθεί με αποτέλεσμα ο Θωμά να του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά από τα πλάγια.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Μιλτιάδους έφερε τρία τραύματα με μαχαίρι, ο Παράσχος Ντορζής πέντε, ενώ ο Κωσταντίνος Ντορζής εννέα τραύματα, πέντε από τα οποία έχουν προκληθεί από μαχαιριές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη θάλασσα - Συνεχίζονται στη ξηρά

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



Θανατηφόρο στη Λάρνακα:  Στη δημοσιότητα το όνομα του 29χρονου μοτοσικλετιστή

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 29χρονου μοτοσικλετιστή

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Arun Kumar 29 ετών από την Ινδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top