ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξέταση ο παιδοκτόνος – Χαίρει άκρας υγείας

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξέταση ο παιδοκτόνος – Χαίρει άκρας υγείας

Την ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα της αμφισβητεί ο 68χρονος παιδοκτόνος Τιμολέων Θεμιστοκλέους ο οποίος δολοφόνησε τον 19χρονο γιο του Οδυσσέα στο χωριό τους, την Παραμύθα στις 14 Οκτωβρίου του 2015.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Πέμπτη (22/09) ο παιδοκτόνος της Παραμυθάς, Τιμολέων Θεμιστοκλέους ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε τον διορισμό ανεξάρτητου ιατροδικαστή.

Ο 68χρονος Θεμιστοκλέους συγκεκριμένα, ζητά από το κράτος να του διορίσει ιατροδικαστή για να μελετήσει  τα ευρήματα των ιατροδικαστών του δημοσίου σε σχέση με τον θάνατο του 19χρονου παιδιού του, Οδυσσέα.

Με αυτή την κίνηση, ο Τιμολέων φέρεται να αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξέταση. Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος που το εκπροσωπεί είναι με νομική αρωγή από το κράτος.

Το δικαστήριο δεν έφερε ένσταση στο αίτημα του ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί στις 24 Οκτωβρίου για ακρόαση.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 68χρονος παιδοκτόνος χαίρει άκρας υγείας μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι με το κοντάκι του φονικό όπλου από τον μεγαλύτερο γιο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE