LIFESTYLE

Τρομοκρατημένος ο Μπραντ Πιτ: «Φοβάμαι μην χάσω τα παιδιά μου»!

Τρομοκρατημένος ο Μπραντ Πιτ: «Φοβάμαι μην χάσω τα παιδιά μου»!

Τεράστιες διαστάσεις-όπως είναι φυσικό- έχει πάρει το διαζύγιο των Μπραντζελίνα. Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα όλο και νέα στοιχεία για την κοινή ζωή του διάσημου ζευγαριού.

Αυτή τη φορά δυο μέλη του προσωπικού Πιτ και της Τζολί μίλησαν στην εφημερίδα Sun. Συγκεκριμένα αποκάλυψαν πως  ο 52χρονος βηματίζει νευρικά πάνω-κάτω στο σπίτι, δεν μπορεί να κοιμηθεί και αδυνατεί να συγκεντρωθεί από το φόβο του γι’ αυτό το σενάριο.

«Δεν έχω δει ποτέ έτσι τον Μπραντ. Μου λέει ότι φοβάται. Φοβάται ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει τα παιδιά του για κάτι που δεν έχει κάνει και που τον εμφανίζει να είναι κακός πατέρας. Κάθε άλλο παρά κακός πατέρας είναι ο Μπραντ» λέει ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διάσημος ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δει τα παιδιά του αλλά βρίσκεται σε επαφή με τους εργαζομένους στο σπίτι ώστε να διασφαλίζει ότι όλα είναι ΟΚ. «Έχετε το νου σας στα παιδιά μου, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή» φέρεται να μονολογεί ο Αμερικανός ηθοποιός.

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η Sun αυτό που ίσως προκάλεσε την εντύπωση ότι ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε τα παιδιά του είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στο ζευγάρι αυτός ήταν που έπαιζε το ρόλο του «κακού αστυνομικού» και αυτού που επέβαλε τους κανόνες της συμπεριφοράς στο σπίτι.

Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμα και το FBI

Το FBI ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της έναρξης έρευνας για τον Μπραντ Πιτ, που κατηγορείται για επιθετική συμπεριφορά κατά των παιδιών τους από την σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, που έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

«Το FBI συγκεντρώνει τα στοιχεία και θα αξιολογήσει εάν πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο», δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του κατά τη διάρκεια πτήσης με το τζετ της οικογένειας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τα γεγονότα που συνέβησαν εντός του τζετ αφορούν ειδική υπηρεσία του FBI και όχι την αστυνομία του Λος Αντζελες (LAPD) , όπου κατοικεί το ζεύγος.

Την Πέμπτη (22/09), το LAPD διέψευσε ότι διεξάγει έρευνα για το επεισόδιο, ενώ οι δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες αρκέσθηκαν να ανακοινώσουν ότι δεν είναι αυτές η πηγή των διαρροών στον τύπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top