LIFESTYLE

Μείναμε άφωνοι: Δείτε την διαγωνιζόμενη του Star Κύπρος 2016 χωρίς ίχνος make-up! Τρομερή η αλλαγή της

Μείναμε άφωνοι: Δείτε την διαγωνιζόμενη του Star Κύπρος 2016 χωρίς ίχνος make-up! Τρομερή η αλλαγή της

Είναι ένα από τα 22 κορίτσια που ξεκίνησαν το ταξίδι για το όνειρο πριν από δυο βδομάδες και ήδη μετά τα πρώτα live φαίνεται να ξεχωρίζει και να οδεύει ολοταχώς για ένα από τους τίτλους. Άλλωστε και τα σχόλια αλλά και οι βαθμολογίες που παίρνει από τους κριτές αυτό δείχνουν.

Ο λόγος για την 17χρονη Άντρη Κυριακίδου, η οποία όπως φαίνεται είναι ήδη η αγαπημένη του κριτή Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ διεκδικεί με αξιώσεις ένα από τους τίτλους, με πιο μεγάλο στόχο το Miss Young αφού λόγω ηλικίας είναι μια από τις 3 που θα «παλέψουν» για το στέμμα.

Η όμορφη και εντυπωσιακή Άντρη που βλέπουμε στα Live του Star Κύπρος 2016 δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook χωρίς ίχνος make-up δείχνοντας μας πως είναι το πρόσωπό της, άβαφτη και χωρίς τα μαγικά χέρια των make-up artist που αναδεικνύουν τα δυνατά χαρακτηριστικά της 17χρονης καλλονής

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top