Τροχαίο στη Λευκωσία: Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονο! Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός! Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία

Τροχαίο στη Λευκωσία: Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονο! Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός!  Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα, με τραυματισμό 13χρονου και εγκατάλειψη της σκηνής από το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 1/10 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 12.45μ.μ. όταν φορτηγό αυτοκίνητο, άσπρου χρώματος, που κινείτο στην οδό Εγνατίας, στην Αγλαντζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 13χρονο, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο. Αμέσως μετά το δυστύχημα, το φορτηγό εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές στο δεξί χέρι. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο αποφασίστηκε όπως κρατηθεί για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE