ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ: Παραπέμπεται σε δίκη ο άστεγος – Υπήρχαν μάρτυρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ:  Παραπέμπεται σε δίκη ο άστεγος – Υπήρχαν μάρτυρες

Σε δίκη παραπέμφθηκε ο 38χρονος άστεγος από την Λευκωσία ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό Ρωσίδας σε δημόσιες τουαλέτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί μέχρι και τις 2/11 ημερομηνία έναρξης της δίκης του.

Το όλο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28η Σεπτεμβρίου όταν θύτης και θύμα εντοπίστηκαν γυμνοί από αστυνομικούς στις τουαλέτες του δημόσιου κήπου παρά το άγαλμα του Διονύσιου Σολωμού.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν στην Αστυνομία υπήρχαν και πρόσωπα που είχαν δει όλο το σκηνικό του φερόμενου ως βιασμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος βιασμός και κραυγές σε δημόσιες τουαλέτες – Ήταν γυμνή όταν έφτασε η Αστυνομία και αυτός με το εσώρουχο

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top