Κύπριος ποδοσφαιριστής τα «έσπασε» στον Τσαλίκη μετά το Ελλάδα Vs Κύπρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος ποδοσφαιριστής τα «έσπασε» στον Τσαλίκη μετά το Ελλάδα Vs Κύπρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος ποδοσφαιριστής μετά την ήττα της Εθνικής μας από την αντίστοιχη της Ελλάδας βρέθηκε στα μπουζούκια και πιο συγκεκριμένα στο Caramela όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης.

Πολλοί ποδοσφαιριστές κύπριοι και μη, βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δουν από κοντά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Κύπρου.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Νικόλας Εγγλέζου, ο οποίος μπορεί να μην ήταν στην αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα αλλά βρέθηκε στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από αυτό της Ελλάδας, δεν πτοήθηκε και το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε στο Caramela και διασκέδασε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. 

Την επίσκεψη του στον Γιώργο Τσαλίκη δημοσίευσε ο ίδιος μέσω Instagram

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.