ΥΓΕΙΑ

Τι μπορείτε να φάτε μετά τα σουβλάκια για να μην παχύνετε

Τι μπορείτε να φάτε μετά τα σουβλάκια για να μην παχύνετε

Σου αρέσουν τα σουβλάκια με μπόλικο τζατζίκι όμως μετά σκέφτεσαι τις παραπάνω θερμίδες που πήρες;

Τώρα μπορείς να φας άνετα χωρίς ενοχές, αρκεί αμέσως μετά να καταναλώσεις ένα φρούτο, το οποίο σύμφωνα με ερευνητές από το πανεπιστήμιο Lund στην Σουηδία, εμποδίζει τον οργανισμό να αποθηκεύει λίπος.

Πρόκειται για μία συγκεκριμένη ποικιλία μούρων τα οποία ονομάζονται lingonberries, προέρχονται από τη Σκανδιναβία και είναι πιο γνωστά ως κόκκινα μύρτιλλα. Παράλληλα, τα lingonberries μειώνουν και τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα!

berries.jpg

Οι ερευνητές εξέτασαν την επίδραση και άλλων ειδών μούρων, όπως τα μαύρα μούρα (blackcurrants), τα bilberries, τα raspberries, τα crowberries και τα μούρα τύπου acai. Όλα τα μούρα βοηθούν στην καλύτερη υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, λόγω της ευεργετικής αντιοξειδωτικής δράσης, αλλά τα κόκκινα μύρτιλλα αποδείχτηκαν πολύ πιο αποτελεσματικά, όσον αφορά την αντιστροφή των επιπτώσεων της λιπαρής διατροφής.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top