LIFESTYLE

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα! Γιατί δεν θα πάρει το 1 εκατομμύριο της ασφάλειας του Παντελίδη η οικογένειά του;

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα! Γιατί δεν θα πάρει το 1 εκατομμύριο της ασφάλειας του Παντελίδη η οικογένειά του;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Μπάμπης Λυκούδης ξεκαθαρίζει την κατάσταση και βάζει τα πράγματα στην θέση τους...

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Μπάμπης Λυκούδης ξεκαθαρίζει ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο τραγουδιστής δεν είχε ασφάλεια ζωής και δε θα εισπράξει η οικογένειά του κανένα ποσό.

Δηλαδή το ένα εκατομμύριο ευρώ όπως ακούγονταν, και έτσι δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο η οικογένειά του να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη εφημερίδα Freddo: «Ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας».


Και πρόσθεσε ότι ο αγώνας της οικογένειάς του είναι ηθικός, οι άνθρωποι του αδικοχαμένου τραγουδιστή θέλουν να αποδείξουν ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός και να δικαιώσουν τον Παντελή.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top