LIFESTYLE

«Run As One»: Οι Κύπριοι επώνυμοι που θα τρέξουν 5 χιλιόμετρα!

«Run As One»: Οι Κύπριοι επώνυμοι που θα τρέξουν 5 χιλιόμετρα!

Με σλόγκαν «Run. Fun. Can» και κεντρικό μήνυμα «Για Μια Καλύτερη Ζωή, Για Τα Παιδιά Μας» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στην Έγκωμη αγώνα δρόμου 5χλμ με την επωνυμία «Run As One».

Σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, τηλεοπτικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο στηρίζουν τον αγώνα δρόμου 5χλμ «Run As One» που διοργανώνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στις 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

Oι δημοσιογράφοι Χρύσανθος Τσουρούλλης και Τάσος Τρύφωνος, η παρουσιάστρια και μοντέλο Χριστίνα Δημητρίου, οι αθλητές Απόστολος Παρέλλης και Ραμόνα Παπαϊωάννου καθώς και η Επίκουρη καθηγήτρια και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων κα Ελένη Ανδρέου, βρέθηκαν στο στούντιο του γνωστού φωτογράφου Νέαρχου Παναγιώτου, για τις ανάγκες της φωτογράφησης μέσα από την οποία προέκυψε η τηλεοπτική διαφήμιση του μεγάλου running event.

H διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που στόχο έχει την προαγωγή της σημασίας της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης για την υγεία των παιδιών. 

Όλα τα καθαρά έσοδα από το αντίτιμο συμμετοχής θα διατεθούν για τη δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου διατροφής για 2.000 παιδιά (9-12 χρόνων) από εγκεκριμένα μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top