Έρχεται συνεργασία με Μαρινάκη για το Mega Κύπρου - Πότε αλλάζει το όνομα του καναλιού

Έρχεται συνεργασία με Μαρινάκη για το Mega Κύπρου - Πότε αλλάζει το όνομα του καναλιού

Έρχεται με άλλο όνομα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Κύπρου από την ερχόμενη βδομάδα με τους υπεύθυνος του Αρχαγγέλου να διαψεύδουν τα περί αλλαγής του ονόματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εβδομαδιαίο περιοδικό TVCappuccino, το κανάλι έχει ετοιμαστεί για την πλήρης αλλαγή του προφίλ του σταθμού, το οποίο θα ονομάζεται «Mega One», ενώ έχει ζητηθεί και η σχετική άδεια από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τη νέα εικόνα του καναλιού τη Δευτέρα (17/10) μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Να αναφέρουμε επίσης ότι στο κανάλι του Αρχαγγέλου ψήνεται συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπου αρκετά από τα στελέχη του Mega Ελλάδος έχουν μετακινηθεί στο νέο κανάλι που φτιάχνει ο επιχειρηματίας το οποίο θα ονομάζεται «One Channel”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE