Ερντογάν: «Θα πάρουμε μέρος στην ανακατάληψη της Μοσούλης από το ISIS»

Ερντογάν: «Θα πάρουμε μέρος στην ανακατάληψη της Μοσούλης από το ISIS»

«Η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ, διασφαλίζει την αποτροπή εκδήλωσης τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Τουρκίας», δήλωσε .

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι η χώρα του, δε θα επιτρέψει στο Ισλαμικό Κράτος ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση, να εξακολουθήσει να έχει υπό τον έλεγχο της, τη Μοσούλη στο Ιράκ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ, διασφαλίζει την αποτροπή εκδήλωσης τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Τουρκίας, ενώ επιβεβαίωσε την κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων των ανταρτών που υποστηρίζονται από τη χώρα του, για την ανακατάληψη του χωριού Νταμπίκ, στη Συρία, το οποίο έχουν υπό τον έλεγχό τους, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE