LIFESTYLE

8 μήνες από τον θάνατο του Παντελίδη και η Μίνα γράφει ότι δεν της φταίει ο τραγουδίστης!

8 μήνες από τον θάνατο του Παντελίδη και η Μίνα γράφει ότι δεν της φταίει ο τραγουδίστης!

Μέσα στην νύχτα λοιπόν η Μίνα Αρναούτη επανήλθε και πάλι στο θέμα που συγκλόνισε το πανελλήνιο...

Ιδιαίτερα φορτισμένη είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Παντελίδη. Συμπληρώνονται 8 μήνες από τον θάνατό του. 8 μήνες από το τραγικό τροχαίο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Μέσα στην νύχτα λοιπόν η Μίνα Αρναούτη επανήλθε και πάλι στο θέμα «Παντελής Παντελίδης».

Αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία του αδικοχαμένου τραγουδιστή και γράφοντας «Να ξέρεις μόνο πως όλοι μου φταίνε…Εσένα όμως ποτέ δεν σου θύμωσα».

Και μπορεί η νεαρή να επανήλθε με αινιγματικό μήνυμα που γεννά πολλές απορίες ως προς το σε ποιους απευθύνεται ωστόσο στο Facebook έγινε ο χάμος με τους χρήστες του διαδικτύου να απορούν για ποιο λόγο θα μπορούσε να θυμώσει η Αρναούτη με έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται στη ζωή και διευκρινίζει πως δεν θύμωσε.

Κάποιοι αναρωτιούνται μήπως εννοεί πως για την κατάστασή της ευθύνεται ο Παντελίδης;  Και γιατί άραγε μπήκε ξημερώματα στο αυτοκίνητό του και δεν έπαιρνε ένα ταξί να πάει στο σπίτι της; Αυτά τα ερωτήματα κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα απαντηθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top