ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ: Επεισοδιακή σύλληψη τεσσάρων Ιρανών μετά από 18 ώρες – Απέδρασαν με παντόφλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ: Επεισοδιακή σύλληψη τεσσάρων Ιρανών μετά από 18 ώρες – Απέδρασαν με παντόφλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ανθρωποκυνηγητό που έστησαν οι «αστυνομικές αρχές» στα κατεχόμενα για την σύλληψη των τεσσάρων Ιρανών που απέδρασαν από κρατητήρια στην κατεχόμενη Λευκωσία και η σύλληψη τους από τα Ηνωμένα Έθνη στην πράσινη γραμμή.

 Κύριο θέμα στα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (18/10) στις πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες είναι η απόδραση τεσσάρων Ιρανών από τα κρατητήρια των Κατεχομένων

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Εμάς μας διέφυγαν, τα ΗΕ τους συνέλαβαν»  αναφέρεται στην σύλληψη των τεσσάρων Ιρανών που απέδρασαν από κρατητήρια στα κατεχόμενα από τα Ηνωμένα Έθνη σε περιοχή στην νεκρή ζώνη ενώ άρχισε και έρευνα για να εξακριβωθεί αν κάποιος από την `αστυνομική διεύθυνση” εμπλέκεται στην απόδραση.

dsc_4675

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο “Απόδραση σαν κινηματογραφική ταινία” αναφέρεται στην απόδραση των τεσσάρων Ιρανών κρατουμένων και γράφει ότι η “αστυνομία” έζησε χθες κινηματογραφικές στιγμές λόγω του ανθρωποκυνηγητού που έστησε για να συλλάβει τους Ιρανούς. Τελικά συνελήφθησαν μετά από 16-18 ώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα ΗΕ, τα οποία τους παρέδωσαν στην αστυνομία της «νότιας Κύπρου», οι οποίοι με την σειρά τους και μετά από διαβουλεύσεις τους παρέδωσαν στην αστυνομία της «βόρειας Κύπρου».

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο “Διέφυγαν με τις παντόφλες, συνελήφθησαν μετά από 18 ώρες” αναφέρεται στην απόδραση των τεσσάρων Ιρανών από τα κρατητήρια της “αστυνομικής” διεύθυνσης στην κατεχόμενη Λευκωσία. Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ληστεία και κατάφεραν να διαφύγουν από τα κρατητήρια ενώ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην νεκρή ζώνη από τα ΗΕ μετά από 18 ώρες.

Slippers fled were caught in 18 hours

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο “Αυτό είναι σκάνδαλο” αναφέρεται στην απόδραση των τεσσάρων υπόπτων για ληστεία σε χρυσοχοείο και γράφει ότι είναι αξιοπερίεργο πως κατάφεραν οι τέσσερις Ιρανοί να αποδράσουν από το κελί τους, να ξεφύγουν της κάμερας παρακολούθησης και να διαφύγουν από τοίχο ύψους τριών μέτρων και η εφημερίδα κάνει λόγο για σκάνδαλο που χρίζει περαιτέρω διερεύνησης.

dsc_4681

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο “Απόδραση σαν ταινία” γράφει ότι τα τέσσερα άτομα ιρανικής καταγωγής που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για μια σειρά από ληστείες σε χρυσοχοεία και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια της “αστυνομικής διεύθυνσης” στην κατεχόμενη Λευκωσία κατάφεραν να αποδράσουν με τρόπο που θυμίζει σκηνές από κινηματογραφική ταινία.

dsc_4670

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top