ΥΓΕΙΑ

Ο Κύπριος Γιατρός που διαπρέπει στο εξωτερικό σε θέματα καρκίνου

Ο Κύπριος Γιατρός που διαπρέπει στο εξωτερικό σε θέματα καρκίνου

Ένα από τα ονόματα συμπατριωτών μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό είναι ο καθηγητής, Αγαμέμνων Επαινετός.

Ο κ. Επαινετός είναι σύμβουλος Ιατρικής Ογκολογίας, Νοσοκομείο St Bartholomew's, Λονδίνο και Καθηγητής Ερευνών Καρκίνου στο Imperial College και στο School of Pharmacy του Λονδίνου και Πρόεδρος της C.B.B. Lifeline Biotech Ltd, όπως επίσης και μέλος του Διεθνές Επιστημονικού Συμβουλίου της.

Ο καθηγητής Αγαμέμνων Επαινετός ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης το 1973 και ακολούθως ειδικεύτηκε στην Ογκολογία στο Νοσοκομείο St. Bartholomews στο Λονδίνο.

Προσφέρει υπηρεσίες Ιατρικής Ογκολογίας στο Νοσοκομείο St. Bartholomews και διδάσκει τις εξελίξεις στην έρευνα για τον καρκίνο στο Cancer Research του Imperial College και στη Φαρμακευτική Σχολή του Λονδίνου.

Ο καθηγητής Επαινετός έχει αρθρογραφήσει ευρέως για πρωτοποριακές θεραπείες καρκίνου, όπως την εφαρμογή των μονοκλωνικών αντισωμάτων στην κλινική ογκολογία και έχει λάβει αρκετές διεθνείς αναγνωρίσεις όπως το βραβείο "Γιατρός της Χρονιάς".

Εδώ και πολλά χρόνια αρκετοί Κύπριοι καρκινοπαθείς, μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθούν τον Δρ. Επαινετό ευελπιστώντας  ότι με τις νέες μεθόδους, η επάρατη νόσος μπορεί να αντιμετωπισθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top