ΠΑΡΑ-THEMA

Πολιτιστική εκδήλωση Νικολαΐδη στη Λεμεσό με παρουσίες που θα προκαλέσουν αίσθηση

Πολιτιστική εκδήλωση Νικολαΐδη στη Λεμεσό με παρουσίες που θα προκαλέσουν αίσθηση

Με τίτλο: «μια νέα πολιτιστική πρόταση για τη Λεμεσό», ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολαίδης, διοργανώνει ανοικτή συγκέντρωση, την Τρίτη στις 19:00.

Πληροφορίες από το στρατόπεδο του κ. Νικολαΐδη, σημειώνουν ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθούν προσωπικότητες που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα στείλουν συγκεκριμένα μηνύματα.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Με ανοιχτές συγκεντρώσεις και δημόσιο διάλογο με τους πολίτες και οργανωμένους φορείς συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης με στόχο την από κοινού διαμόρφωση του προγράμματος του. Την Τρίτη 18/10, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Διαμορφώνοντας μια νέα πολιτιστική πρόταση για τη Λεμεσό», στο αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης στο ΤΕΠΑΚ.

Εισηγήσεις για το θέμα θα καταθέσουν η σοπράνο και καλλιτεχνική διευθύντρια Λυρικής Σκηνής Λεμεσού Ιόλη Μουστερή, ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Βήχας, η εικαστικός Χριστίνα Παπακυριακού, ο ηθοποιός Γιώργος Κυριάκου και η χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου Ελένη O’ Keefe. Μετά τις εισηγήσεις των καλλιτεχνών θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις από ανθρώπους και οργανωμένους φορείς του πολιτισμού της Λεμεσού και διαβούλευση με τους δημότες της πόλης. Συντονιστής στην εκδήλωση θα είναι ο αρχιτέκτονας Μάριος Δ. Χριστοφίνης.

Όλες οι απόψεις, προτάσεις και εισηγήσεις θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν τις κατευθυντήριες γραμμές για τη δημαρχία του Νίκου Νικολαΐδη ώστε να αναδειχθεί αφενός ο πολιτιστικός πλούτος της Λεμεσού και αφετέρου να στηριχθούν οι άνθρωποι των Τεχνών με έμπρακτο τρόπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top