Τροχαίο Αυτοκινητοδρόμου: Απρόσεκτη η κοπέλα – Το όχημά της προσέκρουσε σε πινακίδα που ήταν σε καρότσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο Αυτοκινητοδρόμου: Απρόσεκτη η κοπέλα – Το όχημά της προσέκρουσε σε πινακίδα που ήταν σε καρότσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ευτυχώς, μόνο υλικές είναι οι ζημιές από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (18/10) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Πέρα Χωριού.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε κοπέλα προσέκρουσε σε καρότσα επί της οποίας βρισκόταν σχετική πινακίδα. Στο σημείο βρισκόταν συνεργείο που εκτελούσε έργα στο δρόμο, αλλά για κάποιο λόγο η νεαρή δεν πρόσεξε την πινακίδα που υπεδείκνυε ότι στένευε ο δρόμος.

Το ευχάριστο είναι πως ο τραυματισμός της είναι επιπόλαιος.

Πάντως, στο σημείο έσπευσαν περιπολικά προκειμένου να γίνουν και οι ανάλογες διευθετήσεις για να απαμβλυνθεί το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.