ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Επίθεση στην Μαριάννα – «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα ...»

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Επίθεση στην Μαριάννα – «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα ...»

Η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραμένει επεισοδιακή παρά την δεκάλεπτη διακοπή.

Σε κάποια στιγμή κατά την αντεξέταση της Μαριάντας Ανδρέου (ως Μαριάννα Κ. αναφέρεται στα δικόγραφα) κι ενώ αυτή αναφερόταν στη σχέση της με τα αδέρφια Ντορζή, συγγενής των θυμάτων σηκώθηκε όρθια και κλαίγοντας είπε με ένταση στην μάρτυρα: «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα π...».

Αμέσως υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι οδήγησαν εκτός δικαστικής αίθουσας την εν λόγω γυναίκα.

Λίγο προηγουμένως, η Μαριάννα εξηγούσε πώς προκλήθηκε η παρεξήγηση μεταξύ των θυμάτων και του κατηγορούμενου. Όπως ανέφερε είχε στείλει φωτογραφίες του προσώπου της στον Κωνσταντίνο Ντορζή. Φωτογραφίες που φανέρωναν τα κτυπήματα του Χρίστου Θωμά. 

Μετά, όπως είπε, μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του Κωνσταντίνου Ντορζή, τον Παράσχο. «Ο Κωνσταντίνος δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, έτσι μίλησα με τον Παράσχο...» ανέφερε.

Μάλιστα, η Μαριάντα τους προειδοποίησε, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν από λίγο στην αντεξέτασή της. «Τους είπα ότι ο Χρίστος θα σας κάνει κακό» τόνισε.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε το πιο πάνω επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Διακόπηκε η αντεξέταση της Μαριάντας – «Ζήλευε παθολογικά. Όποιος μου έκανε like, νόμιζε ότι τον έκανα φίλο»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top