ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα πιστεύετε από που κατάγεται ο ωραίος άνδρας της φωτογραφίας - Ουρές οι γυναίκες στο μαγαζί του

Δεν θα πιστεύετε από που κατάγεται ο ωραίος άνδρας της φωτογραφίας - Ουρές οι γυναίκες στο μαγαζί του

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός...

Αυτό φαίνεται να ισχύει απόλυτα για τον Αρσάντ Καν, έναν 18χρονο πωλητή τσαγιού από το Πακιστάν που χάρη σε μια φωτογραφία έχει γίνει το πρόσωπο του διαδικτύου και έχει κάνει αρκετές γυναίκες να παραμιλούν, κοιτώντας τα πράσινα μάτια του.

Ο νεαρός, φωτογραφήθηκε πριν από μερικούς μήνες από την Τζια Αλί, την ώρα που της σέρβιρε το τσάι της, όμως η κοπέλα είχε ξεχάσει τη φωτογραφία του γοητευτικού νεαρού μέχρι πριν λίγες μέρες που τη δημοσίευσε στο Instagram και προκάλεσε πανικό στις γυναίκες followers της.

Η φωτογραφία του Αρσάντ έγινε viral και αμέσως τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και περιοδικά ξεχύθηκαν να τον βρουν για μια συνέντευξη.

Ο ίδιος, ομολόγησε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί και πως από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του έχει αλλάξει η ζωή του.

Καθημερινά πηγαίνουν στο μαγαζί που δουλεύει δεκάδες, γυναίκες κυρίως, για να τον γνωρίσουν, ενώ έχει δεχθεί πάρα πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

ts_21.jpg

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top