ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή δύο Κύπριοι στην Αγγλία! Πατέρας και γιος πίσω από τα «σίδερα» για την «ροζ» επιχείρηση

Στη φυλακή δύο Κύπριοι στην Αγγλία!  Πατέρας και γιος πίσω από τα «σίδερα» για την «ροζ» επιχείρηση

Λεπτομέρειες για τη «ροζ» επιχείρηση πατέρα και γιου, με μπίζνες 8 εκατομμυρίων ευρώ, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία μετά την επιχείρηση στο εν λόγω «κλαμπ» και τη σύλληψη των δυο Κυπρίων ιδιοκτητών.

Διαβάστε επίσης: Φοβερή ατάκα Κύπριου ιδιοκτήτη καμπαρέ ! «Δεν ήταν οίκος ανοχής, ήταν….» ΒΙΝΤΕΟ

Η Αστυνομία του West Midlands έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το εσωτερικό του Libra Club στο Μπέρμιγχαμ όπου έως και 200 πελάτες την ημέρα αναζητούσαν τον πληρωμένο έρωτα.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης του κλαμπ Αχιλλέας Νεοφύτου ήταν ο άνθρωπος που, όταν τον ρώτησε το BBC τι έγιναν τα 8 εκατομμύρια ευρώ είχε δώσει την απίθανη απάντηση που ενέπλεκε και τον Αλέξη Τσίπρα: «Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα!».

The Libra was smashed by 50 police in a raid last year following a series of incidents including one case where a petrol bomb was thrown at the entrance

Ο 66χρονος και ο 25χρονος γιος του ομολόγησαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως πως χρησιμοποιούσαν το κλαμπ τους για πορνεία και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών ο καθένας.

The revealing video taken inside the club shows what appears to be a red-lit poledancing area, price lists for services, and a private room with a hot tub

Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος με κόκκινα φώτα και στύλο για pοle dancing, τιμοκατάλογος και ξεχωριστός χώρος με τζακούζι. Το Libra διαφημιζόταν ως χώρος για μασάζ και χαλάρωση. Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κλαμπ, τον Φεβρουάριο του 2015, δεν υπήρχε ούτε ένα κρεβάτι μασάζ.

The sordid details of a father and son's tacky £8 million sex parlour have been exposed

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο 66χρονος ιδιοκτήτης ήταν ο εγκέφαλος του κλαμπ και διοικούσε την καλά οργανωμένη επιχείρηση μαζί με τον γιο του.  Οι πελάτες έδιναν 65 λίρες (72 ευρώ) για να περάσουν μισή ώρα με μια εκδιδόμενη, η οποία κρατούσε τις 40 λίρες κι έδινε στο κλαμπ τα υπόλοιπα.

With an additional £10 entrance fee, the brothel's estimated turnover was £1.7 million per year

Στην αστυνομική επιχείρηση του 2015 είχαν βρεθεί 20 γυναίκες «εργαζόμενες» εκεί ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα περιστατικά όπως ταραχές και ρίψη μολότοφ. Στο σπίτι μιας από τις δύο «κυρίες» που είχαν την εποπτεία του «κλαμπ» βρέθηκαν και 400 χαπάκια βιάγκρα

Customers shelled out £65 for 30 minutes with a sex worker who kept £40 of the fee with the club keeping the rest

Πηγή: NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top