ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Χρίστου Θωμά, η πρώην σύντροφός του Μαριάντα Κ. στην δικαστική διαδικασία της αντεξέτασης της, για το τριπλό φονικό με θύματα τα αδέλφια Ντορζή και Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο κ. Βραχίμης πέραν από τις ερωτήσεις που αφορούσαν τους λογαριασμούς της Μαριάντας Κ. στο Facebook, την ρώτησε αν έστειλε πριν από λίγο καιρό το εξής μήνυμα σε συγκεκριμένη γυναίκα: «Που εννά κάτσει μέσα, εννά δεις…».

Η μάρτυρας απάντησε πως όντως έστειλε το μήνυμα σε γυναίκα με το ονόμα Ζ.Α λέγοντας μάλιστα πως γνώριζε ότι είχε σχέση μαζί με αυτή την γυναίκα ο Θωμά παράλληλα με τη δική τους σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρραβωνιάστηκε στις Κεντρικές Φυλακές ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Μεταξύ άλλων ο κ. Βραχίμης αφού κρατούσε στα χέρια του μια σελίδα την οποία παρουσίασε ως συνομιλία στο facebook, ανέφερε πως η  Μαριάντα, είχε ρωτήσει την συγκεκριμένη γυναίκα αν το μωρό που έχει είναι παιδί του 32χρονου. Με την Μαριάντα να απαντά πως έστειλε τα μηνύματα αυτά λόγω θυμού.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπασπιστής του Θωμά, είπε στην Μαριάντα Κ., ότι η σχέση που είχαν με τον Θωμά ήταν ευκαιριακή και πως ο ίδιος είχε παράλληλα πολλές γυναίκες.

Η Μαριάντα από την άλλη απάντησε πως γνώριζε από την αρχή της σχέσης τους ότι ο Θωμά είχε παράλληλες σχέσεις, αλλά ο ίδιος ισχυριζόταν και την κατηγορούσε ότι αυτή διατηρούσε σχέσεις με τα αδέλφια Ντορζή.

Η Μαριάντα για πολλοστή φορά απάντησε πως δεν είχε σχέση με τους Ντορζίες, επισημαίνοντας πως δεν τους είχε γνωρίσει προσωπικά.

Στο τέλος της αντεξέτασης της ο κ. Βραχίμης ανάφερε στην μάρτυρα πως «ο λόγος που ήρθες στο δικαστήριο είναι για να στρέψεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, ήρθες εδώ για να φύγουν οι ενοχές που έχεις».

Με την Μαριάντα να απαντά «όχι, δεν είναι για μένα που έγινε το φονικό».

Διαβάστε ακόμη: 

Για λόγους τιμής η συνάντηση Θωμά και φονευθέντων – Έστειλε προσβλητικό μήνυμα στην σύντροφο του Παράσχου – «Θα σε ...»

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Iσραηλινό drone έπληξε αυτοκίνητο στον Λίβανο, δύο νεκροί ανάμεσά τους και διοικητής της Χεζμπολάχ - Δείτε βίντεο

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Προβλήματα στο Instagram - Tι συμβαίνει στην πλατφόρμα



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top