Το «κρυφό» απωθημένο του Νίκου Παναγιώτου! Τι αποκάλυψε ο Βέσκο;

Το «κρυφό» απωθημένο του Νίκου Παναγιώτου! Τι αποκάλυψε ο Βέσκο;

Ποιος είπε ότι ο Νίκος Παναγιώτου δεν σκοράρει; Μπορεί να έκανε μια λαμπρή καριέρα ως τερματοφύλακας ωστόσο φαίνεται πως το…απωθημένο του ήταν να βάζει γκολ.

Στην πιο πάνω αποκάλυψη προέβη ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» με τον Αντρέα Πογιατζή. Όταν ο παρουσιαστής είπε ότι δεν περίμενε την ομάδα του Ερμή με προπονητή τον Νίκο Παναγιώτου να έπαιζε τόσο επιθετικό ο Βέσκο που πλέον είναι προπονητής του ΑΣΙΛ Λύσης απάντησε:

«Όταν κάναμε προπόνηση(την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Ανόρθωση) πάντα έπαιζε μαζί μας, σεντερ φορ να βάλει γκολ και τώρα στους παλαίμαχους  παίζει σεντερ φορ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE