Τροχαίο στη Λεμεσό και σύλληψη οδηγού

Τροχαίο στη Λεμεσό και σύλληψη οδηγού

Μια ελαφριά σύγκρουση δυο οχημάτων στη Λεμεσό οδήγησε στην σύλληψη ενός εκ των δυο εμπλεκόμενων οδηγών.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (22/10) όχημα που οδηγούσε 37χρονος στην λεωφόρο Μακαρείου Γ΄ συγκρούστηκε ελαφριά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 45χρονος.

Η αστυνομία έφτασε στη σκηνή και κάλεσε τους οδηγούς να υποβληθούν σε έλεγχο αλκοόλης.

Ο 45χρονος φύσηξε με μηδενική ένδειξη αλκοόλης. Ο 37χρονος στον προκαταρτικό έλεγχο που υποβλήθηκε η ένδειξη έδειχνε 104 mlg αντί 22.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στο τμήμα για να υποβληθεί σε δεύτερο έλεγχο. Ο 37χρονος αρνήθηκε δώσει άλλο δείγμα με αποτέλεσμα να τεθεί υπό σύλληψη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE