Τροχαίο στη Λεμεσό και σύλληψη οδηγού

Τροχαίο στη Λεμεσό και σύλληψη οδηγού

Μια ελαφριά σύγκρουση δυο οχημάτων στη Λεμεσό οδήγησε στην σύλληψη ενός εκ των δυο εμπλεκόμενων οδηγών.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (22/10) όχημα που οδηγούσε 37χρονος στην λεωφόρο Μακαρείου Γ΄ συγκρούστηκε ελαφριά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 45χρονος.

Η αστυνομία έφτασε στη σκηνή και κάλεσε τους οδηγούς να υποβληθούν σε έλεγχο αλκοόλης.

Ο 45χρονος φύσηξε με μηδενική ένδειξη αλκοόλης. Ο 37χρονος στον προκαταρτικό έλεγχο που υποβλήθηκε η ένδειξη έδειχνε 104 mlg αντί 22.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στο τμήμα για να υποβληθεί σε δεύτερο έλεγχο. Ο 37χρονος αρνήθηκε δώσει άλλο δείγμα με αποτέλεσμα να τεθεί υπό σύλληψη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE