ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο λόγω φιλανθρωπικού αγώνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο λόγω φιλανθρωπικού αγώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕΛ, ενημερώνοντας το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές στις διαδρομές λόγω κλειστών δρόμων στο κέντρο της Λευκωσίας, την Κυριακή 23/10.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω της διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος Run as One, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 κάποιοι δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία. Δείτε πιο κάτω ποιες Διαδρομές επηρεάζονται και ποια πορεία θα ακολουθούν:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 215:

Από ΣΟΠΑΖ προς Πλατεία Σολωμού:  στα φώτα διασταύρωσης Αγίου Προκοπίου με Γρίβα Διγενή θα κάνει στροφή δεξιά στην Αγίου Προκοπίου από τα φώτα τροχαίας της συμβολής με Λεωφόρο Αχαιών αριστερά, Πρίγκηπος Καρόλου, Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη» αριστερά Ηρώων και ακολούθως ως έχει.

Από Μακάριο Στάδιο προς ΣΟΠΑΖ: Ακολουθεί την κανονική πορεία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 126:

Από Μακεδονίτισσα/Αλέξανδρου Παναγούλη προς Πλατεία Σολωμού:  από τον κυκλικό κόμβο «κτηματολογίου» στροφή δεξιά προς λεωφόρο Μακεδονίας, από τον κυκλοφοριακό κόμβο του «Συγκροτήματος Δίας» αριστερά προς λεωφόρο Αρχαγγέλου, ευθεία Αγίου Προκοπίου από τα φώτα τροχαίας της συμβολής με Λεωφόρο Αχαιών αριστερά, Πρίγκηπος Καρόλου, Κυριάκου Μάτση  και στροφή δεξιά Δημοκρατίας και ακολούθως ως έχει.

Από Πλατεία Σολωμού προς Μακεδονίτισσα/Αλέξανδρου Παναγούλη:  Φτάνοντας στην Δημοκρατίας στροφή δεξιά Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη» προς Ηρώων, Μακεδονιτίσσης, Ηλία Παπακυριακού και ακολούθως ως έχει.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 123:

Από Μακεδονίτισσα/Ισοκράτους προς Πλατεία Σολωμού: Ακολουθεί την κανονική πορεία

Από Πλατεία Σολωμού προς Μακεδονίτισσα/Ισοκράτους: Φτάνοντας στην Δημοκρατίας στροφή δεξιά Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη» προς Ηρώων, Μακεδονιτίσσης, Ηλία Παπακυριακού και ακολούθως ως έχει.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 127:

Από Ανθούπολη/Ελευθερίας προς Πλατεία Σολωμού:   Ερχόμενοι στον κυκλικό κόμβο «Συγκροτήματος Δίας» θα πηγαίνουν ευθεία μέχρι τα φώτα της διασταύρωσης Αρχαγγέλου με Γεώργιου Γρίβα Διγενή και ακολούθως ως έχει. Θα παρακάμπτονται οι οδοί (Μακεδονίας, Νίκου Κρανιδιώτη Γεώργιου Γρίβα Διγενή)

Από Πλατεία Σολωμού προς Ανθούπολη/Ελευθερίας:  στα φώτα της διασταύρωσης Αγίου Προκοπίου με Γεώργιου Γρίβα Διγενή ευθεία προς Αρχαγγέλου και ακολούθως ως έχει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top