Η τρελή ευχή της Τζώρτζιας στον Κύπριο παρουσιαστή: «Θα σκίσεις... ελπίζω όχι τα παντελόνια απο το πολύ φαϊ»

Η τρελή ευχή της Τζώρτζιας στον Κύπριο παρουσιαστή: «Θα σκίσεις... ελπίζω όχι τα παντελόνια απο το πολύ φαϊ»

Με τέτοιους φίλους δεν μου λες τι να τους κάνεις τους εχθρούς...

Η Τζώρτζια Παναγή έστειλε τις ευχές της στον αγαπημένο της πρώην συνεργάτη και πάντα φίλο της Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος την Κυριακή, 23/10 είχε τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Louis Patsalides !!!! Αγαπημένε μου να ζήσεις και ότι επιθυμείς ευχή δική μου!!!! Σαγαπώ πολύ και σου εύχομαι καλό νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα με την καινούργια ομάδα!!!! Θα .....σκίσεις ελπίζω όχι τα παντελόνια απο το πολύ φαί. Με πολλή πολλή αγάπη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

Αθήνα και Λευκωσία ενώνονται από κοινές επιδιώξεις και στόχους για απελευθέρωση της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.