ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι συζητήσεις της Σώτιας, του Μπουρέλι και του αρραβωνιαστικού της κράτησαν 40 λεπτά – «Δεν μπορείς να μείνεις...»

Οι συζητήσεις της Σώτιας, του Μπουρέλι και του αρραβωνιαστικού της κράτησαν 40 λεπτά – «Δεν μπορείς να μείνεις...»

Στην δικαστική απόφαση για την ποινή της Σωτήρας Νεοφύτου, καταγράφεται και η απροθυμία της να υποθάλψει τον εγκληματία Aleks Burelli, τον έναν εκ των δυο εκτελεστών του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με το λεκτικό της απόφασης του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, η Σώτια Νεοφύτου στις 24 Ιουνίου ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της Χαράλαμπο Ανδρέου να μετακινήσει το πρόσωπο που διέμενε σε διαμέρισμα το οποίο της ανήκε, δηλαδή τον Burelli.

Τον είχε ενημερώσει ότι το νοίκιασε και όταν ο Ανδρέου την ρώτησε πού να τον πάρει, του απάντησε να τον πάρει στο διαμέρισμα όπου διέμενε η ίδια και βρισκόταν στην ίδια πολυκατοικία.

Την ίδια ημέρα σε συζήτηση που είχε με τον Ανδρέου σε κεφετέρια στην Έγκωμη του ζήτησε να φροντίσει να μεταφερθεί ο Μπουρέλι σε άλλο χώρο.

Αργότερα μετέβηκαν μαζί στο διαμέρισμά της. Μόλις είδε τον Μπουρέλι η Σώτια, είπε στον αρραβωνιαστικό της «πρέπει να φύει».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Αλβανό εκτελεστή τιυ ανέφερε: «Δεν μπορείς να μείνεις εδώ». Ο Burelli διερωτήθηκε: «Και πού να πάω;». Πανομοιότυπη ήταν η αντίδρασή του όταν του ζήτησε και ο Ανδρέου να φύγει. «Πού να πάω μέσα στη νύχτα;» διερωτήθηκε εκ νέου.

Μεταξύ των τριών άρχισε συζήτηση που κράτησε γύρω στα 40 λεπτά. Τελικά οδήγησαν τον Αλβανό εκτελεστή σε ερειπωμένο κτήριο που ήταν η ξενοδοχειακή σχολή.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέου και η Σώτια μετέβησαν στον Πρωταρά όπου διανυκτέρευσαν. Όταν ρώτησε τον αρραβωνιαστικό της αν είναι το πρόσωπο που όπως ανέφεραν στις ειδήσεις βοήθησε στη διαφυγή των δραστών, ο Ανδρέου έγνεψε καταφατικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top