ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Το Σάββατο 22/10/2016, σε μια έντονα φορτισμένη, σεμνή τελετή, έγιναν τα εγκαίνια του Μνημείου Θυμάτων Αεροπορικού Δυστυχήματος του «Ήλιος», στον Δήμο Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα εγκαίνια του Μνημείου του Αεροπορικού Δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου του 2005, τέλεσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς Κώστας Κόρτας, στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Αποστόλου Ανδρέου στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», το συγκεκριμένο μνημείο δημιουργήθηκε στη μνήμη των 129 συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα, σε ένα από τα τραγικότερα δυστυχήματα της κυπριακής ιστορίας.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι συγγενείς των θυμάτων, ο δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της Αγλαντζιάς και εκπρόσωποι κομμάτων και τοπικών σωματείων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top