LIFESTYLE

Το ξέσπασμα της αδερφής του Λέοντα: «Ο Ανδρέας δεν είναι ομοφυλόφιλος…Αγράμματοι!» VIDEO

Το ξέσπασμα της αδερφής του Λέοντα: «Ο Ανδρέας δεν είναι ομοφυλόφιλος…Αγράμματοι!» VIDEO

Η Έλενα Λέοντα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, αλλά και με όλους όσοι βιάζονται να κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα...

Η πραγματικότητα είναι πως οι δημοσιογράφοι προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους δεν διστάζουν να προμοτάρουν τίτλους βαρύγδουπους από κομμένες προτάσεις συνεντευξιαζόμενων, αλλά και να προβαίνουν σε ερωτήσεις που φέρνουν τους επώνυμους σε φοβερά δύσκολη θέση.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Αντρέα Λέοντα, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για το φλερτ.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Λοιπόν . . δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους. . απλά επιτέλους ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ. . . Το να τον “φλερτάρει” άντρας σημαίνει άλλο και το να προτιμά είναι άλλο. . . Δεν νομίζω να είναι το πρώτο όμορφο παιδί που έτυχε να τον φλερτάρει είτε μια όμορφη γυναίκα είτε ένας άντρας. Όχι ο Αντρέας #δεν_είναι_ομοφυλόφιλος, όπως επίσης έχει και τρόπους έτσι ώστε να μην προσβάλει και κάποιον που δεν ταιριάζει στις προτιμήσεις του, είτε γυναίκα είναι είτε άντρας. Δεύτερον . . οι δημοσιογράφοι έχουν ξεφύγει εντελώς με τις #ανούσιες ερωτήσεις που ρωτάνε κάθε φορά. . και τρίτον μάθετε να ΒΛΕΠΕΤΕ ένα βίντεο μέχρι το τέλος που αναφέρει ολοκάθαρα πως βρίσκει τον τρόπο και το κόβει. . . Αν είναι δυνατόν πλέον. . . Η ζήλια δεν είναι καλό πράγμα. . για σας το λέω που το παίζετε και #άντρες. Το κύριο χαρακτηριστικό ενός #άντρα είναι οι τρόποι του και η ευγένεια του. Αυτά θέλουν οι γυναίκες. . . μάθετε το και αυτό. Αγράμματοι!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top