Νέος σεισμός στην Ιταλία

Νέος σεισμός στην Ιταλία

Δεν τελειώνει το κακό με τους σεισμούς στην Ιταλία

Νέος σεισμός 5,0 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική Ιταλία την Πέμπτη (3/11) τα ξημερώματα, στην ίδια περιοχή όπου καταγράφηκαν οι πρόσφατοι καταστροφικοί σεισμοί, ανακοίνωσε το αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (USGS).

Το Ινστιτούτο πρόσθεσε ότι ο σεισμός ήταν επιφανειακός, με εστιακό βάθος μόνο 10 χλμ, και η εστία του ήταν 51,5 χλμ νοτιοανατολικά της Περούτζια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE