ΠΑΡΑ-THEMA

Διακαναλική Αναστασιάδη: Ο τσακωμός δημοσιογράφου με άτομο της Προεδρικής φρουράς και η ευπαρουσίαστη συνάδελφος που τράβηξε τα βλέμματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διακαναλική Αναστασιάδη: Ο τσακωμός δημοσιογράφου με άτομο της Προεδρικής φρουράς και η ευπαρουσίαστη συνάδελφος που τράβηξε τα βλέμματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια από τα ίδια ήταν η διακαναλική του Προέδρου Aναστασιάδη γι αυτό και εμείς μέσα από την στήλη μας ΠΑΡΑ – THEMA θα σας μεταφέρουμε τα όσα εσείς δεν είδατε το βράδυ της Παρασκευής στο Προεδρικό…

Ο καβγάς

Ας αρχίσουμε λοιπόν από τον καβγά έμπειρου δημοσιογράφου με άτομο της Προεδρικής φρουράς, το οποίο ενοχλήθηκε άκουσον – άκουσον, διότι ο δημοσιογράφος ήρθε στην είσοδο του Προεδρικού για να βγάλει φωτογραφία τους συναδέλφους των τηλεοπτικών καναλιών.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε σύμφωνα με τις οδηγίες οι δημοσιογράφοι χωρίστηκαν σε δυο μέρη. Αυτοί του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου θα έπρεπε με την είσοδο τους στο Προεδρικό να πάνε «κατευθείαν» στην καινούργια αίθουσα όπου θα έβλεπαν από τηλεοράσεως τον Νίκαρο.

Όπως ήταν όμως λογικό μερικοί δημοσιογράφοι μεταξύ αυτών και εμείς ως ThemaOnline δεν πήγαμε αμέσως στην καινούργια αίθουσα αφού θέλησαμε πρώτα να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες τους μάχιμους συναδέλφους που στέκονταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου.

Κατά τις 18:15 λοιπόν ο δημοσιογράφος άρχισε σε έντονο ύφος να διαμαρτύρεται σε άτομο της προεδρικής φρουράς λέγοντας του: «Δεν θα μας μάθετε εσείς την δουλειά μας. Είμαστε 40 χρόνια στον χώρο».

Προφανώς ο φρουρός του Προέδρου κάλεσε τον συνάδελφο να μεταβεί στην καινούργια αίθουσα, λες και με το να τραβήξει τρεις φωτογραφίες και να πει ένα «γεια» στους τηλεοπτικούς συντάκτες, ήταν μέγα αμάρτημα.

Η ένταση εκτονώθηκε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα αφού ο φρουρός απολογήθηκε δια της σιωπής του στον καλό μας συνάδελφο…

Εμάς, πάντως δεν μας πήραν πρέφα, αφού στον φακό του ThemaOnline πόζαραν ο Γενικός Διεθυντής του Alpha Γιώργος Τσαλακός και Διευθύντρια Σύνταξης του Αnt1 Έλλη Κοτζαμάνη.

Αλλά και ο Λίο…

Η δημοσιογράφος που έκλεψε τα βλέμματα

Στροφή στην καριέρα της έχει κάνει το μοντέλο και παρουσιάστρια Κάλια Δραγατάκη η οποία αποφάσισε όπως μπει στην μάχιμη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Η ίδια ήταν παρούσα στο Προεδρικό, αφού πλέον εργάζεται στην ιστοσελίδα «Laimitomos», κάθισε πρώτη θέση με το σημειωματάριο της και κατέγραφε με μεγάλη προσοχή τα όσα ο Πρόεδρος διαμήνυε στο λαό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ίδια είναι αποφασισμένη να μπει για τα καλά στον χώρο της ενημέρωσης, έτοιμη να καταρρίψει το στερεότυπο της όμορφης ξανθιάς που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι πασαρέλα κι εμείς της ευχόμαστε καλή αρχή…

Τ.Χ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top