Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο Μπαράκ Ομπάμα

Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, επισκέπτεται αυτή την ώρα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μουσείο.

Η προϊστάμενη της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Ελένη Μπανού έχει αναλάβει χρέη ξεναγού για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη είναι από νωρίς το πρωί δρακόντεια, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της. 

Oι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) σήμερα έως τις 14:00 είναι  κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αμέσως μετά θα μεταβεί στο  Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο Δέλτα Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία. Ακολούθως, ο Αμερικανός Πρόεδρος θα αναχωρήσει για το Βερολίνο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE