«Πετάω ψηλά» είπε ο Βρεττός και «σείστηκε» η Λάρνακα! ΦΩΤΟ

«Πετάω ψηλά» είπε ο Βρεττός και «σείστηκε» η Λάρνακα! ΦΩΤΟ

Ο τραγουδιστής εγκαινίασε με τον πιο δυνατό τρόπο το Greek Night του Lush αλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ, αφού το κέφι κτύπησε κόκκινο...

Η πρώτη Κυριακή του Greek Night αλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το Lush στην παραλία Μακένζι πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου! Ο κόσμος κατέκλυσε απο νωρίς το πιο hot μαγαζί της Λάρνακας και ο Ηλίας Βρεττός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. 

Το κέφι απογειώθηκε, με τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει τις επιτυχίες του ασταμάτητα μέχρι τις πρωινές ώρες, αφού το πρόγραμμά του ήταν παραπάνω από ανεβαστικό και το περιβάλλον ιδανικό για διασκέδαση. 

Την ερχόμενη Κυριακή, 20/11, δυο καλλιτέχνες εξ Ελλάδος αναμένεται να μας χαρίσουν ακόμα μια νύχτα διασκέδασης. Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα, το πλέον εκρηκτικό δίδυμο σκοπεύουν να βάλουν φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Λάρνακας. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE