LIFESTYLE

Κύπρια παρουσιάστρια φτιάχνει πουρέκκια με τις πιτζάμες παριστάνοντας την Βουγιουκλάκη! VIDEO

Κύπρια παρουσιάστρια φτιάχνει πουρέκκια με τις πιτζάμες παριστάνοντας την Βουγιουκλάκη! VIDEO

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες βδομάδες σύμφωνα με τον γιατρό της έχει ξεπεραστεί και η ίδια το γιορτάζει στην κουζίνα της...

Η Κάλια Δραγατάκη χρειάστηκε να χειρουργηθεί και έτσι πέρασε αρκετές μέρες στο κρεβάτι για να αναρρώσει. Όμως όλα τα πράγματα τελειώνουν κι έτσι η παρουσιάστρια πλέον μπορεί να γιορτάζει την υγεία της.

Πώς; Με τις πιτζάμες της, στην κουζίνα του σπιτιού της, φτιάχνοντας πουρέκια με χαλλούμι, παριστάνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».

Όπως έγραψε στα social media: «Μετα απο καθε βροχη εμφανίζεται ενα ουράνιο τόξο ,ευτυχία είναι να το εντοπίσεις και να το απολαύσεις να καταλάβεις πώς παίζουν άπειροι χρώματισμοι σε αυτό,μη ρίξεις απλά μια ματιά και να το προσπερασεις ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση,πιάσανε τόπο φαίνεται.Ευχομαι και γω όμορφες,αληθινές και ουσιαστικές στιγμές με τις οικογένειες μας τις γιορτές που έρχονται. .Στην υγειά μας λοιπόν γιατί αυτή είναι η μόνη που μας δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κατεβάσει ο νιονιος μας! 
ΥΓ. Το παραλήρημα λογικά έμεινε κουσούρι από τα αναισθητικα (θα το υποστώ )»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top