«Έρχονται» οι βροχές! Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες

«Έρχονται» οι βροχές! Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες

Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (21/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι 4 Μποφόρ, και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγµένη και τοπικά λίγο ταραγµένη στα στα δυτικά παράλια.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (22/11) θα παρατηρούνται αυξηµένες, ψηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και παροδικά το απόγευµα στα δυτικά παράλια µέχρι νοτιοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 βαθµούς στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (23/11) θα παρατηρούνται και πάλι παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ την Πέµπτη (24/11) και την Παρασκευή (25/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE