ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑ: Οι βαριές κουβέντες μεταξύ τους και το απειλητικό τηλεφώνημα – «Βάλλουμε τζιαί εμείς πόμπες – Εν με τούτο που να τον σκοτώσω»

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑ: Οι βαριές κουβέντες μεταξύ τους και το απειλητικό τηλεφώνημα – «Βάλλουμε τζιαί εμείς πόμπες – Εν με τούτο που να τον σκοτώσω»

Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν Παναγιώτης Χριστοδούλου και Γιώργος Ξιούρουππας ήταν η αιτία ο τελευταίος να πάρει το πιστόλι που είχε στην κατοχή του και να «γαζώσει» το θύμα με 9 σφαίρες μέσα σε νυκτερινό κέντρο Perfector.

Τα πιο πάνω επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την καταδίκη του Ξιούρουππα για τον φόνο του Γιώτη Χριστοδούλου. Στον Ξιούρουππα επιβλήθηκε (21/11) ποινή 20ετούς φυλάκισης. Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας αναφέροντα,λοιπόν, όλες οι σχετικές λεπτομέρειες που οδήγησαν στο ειδεχθές έγκλημα.

Ο «Γιώτης» θεωρούσε τον Ξιούρουππα ως το πρόσωπο που τον έδωσε στην Αστυνομία για κατοχή 14γρ. ξηρής φυτικής κάνναβης. 

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο Γιώτης ενώ βρισκόταν στο club Paparazzi, είχε βρίσει αρχικά τον Ξιούρουππα λέγοντας του «ρουφκιάνε, σπιούνε», ενώ είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες.

Η πράξη αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Γιώργο Ξιούρουππα, ο οποίος κυκλοφορούσε με πιστόλι.

Να σημειώσουμε πως το θύμα είχε τηλεφωνήσει πέντε ημέρες προηγουμένως σε άλλο άτομο λέγοντας του «εν θα τα έβρουμε ποτέ τωρά, τζιαί εν θα μείνει έτσι. Βάλλουμε τζιαί εμείς πόμπες». Η κουβέντα αυτή είχε μεταφερθεί επί λέξη στον Ξιούρουππα.

Ο Ξιούρουππας τα ξημερώματα της 25ης Απριλίου του 2016 στο club που βρισκόταν είχε πει σε πρόσωπο που βρισκόταν μαζί του: «Ο Θεός να τον βοηθήσει να μεν πει της πόρτας γιατί εν πεθαμένος».

Μάλιστα ο Ξιούρουππας την ώρα που βρισκόταν στο συγκεκριμένο club, τον ρώτησε γνωστό του πρόσωπο για το πιστόλι που είχε στην κατοχή του με τον δράστη να του αναφέρει  πως «εν πιστόλι, εν με τούτο που θα σκοτώσω τον Γιώτη».

Διαβάστε ακόμη:

Πριν τα 60 του ελεύθερος ο Γιώργος Ξιούρουππας – Έχει τρία παιδιά, 20 και 8 ετών

20 χρόνια στον Ξιούρουππα – Αναμενόμενη η ποινή -Το «προφητικό» δημοσίευμα του ThemaOnline

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top