ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τριπλό Φονικό: Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση της αδερφής της αρραβωνιαστικιάς του Θωμά - Για ποιόν έβγαλε τη φωτογραφία;

Τριπλό Φονικό: Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση της αδερφής της αρραβωνιαστικιάς του Θωμά - Για ποιόν έβγαλε τη φωτογραφία;

Επεισόδιο με συγγενικό πρόσωπο του κατηγορούμενου για το τριπλό φονικό της Λεμεσού πριν να αρχίσει η δικάσιμος της Παρασκευής (25/11).

Η αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του φερόμενου δράστη του άγριου φονικού, Χρίστου Θωμά, φωτογράφησε στέλεχος της Νομικής Υπηρεσίας. 

Αστυνομικός που είχε καθήκοντα στο δικαστήριο, αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα φωτογράφησε τον ένα εκ των τριών εκπροσώπων της εισαγγελικής Αρχής κι αμέσως επενέβη. Πήρε το κινητό από τα χέρια της και το έλεγξε, επιβεβαιώνοντας ότι πράγματι είχε βγάλει φωτογραφία το εν λόγω πρόσωπο και της ζήτησε να τη διαγράψει.

Ακολούθως το συγκεκριμένο πρόσωπο οδηγήθηκε εκτός της δικαστικής αίθουσας χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:10 το πρωί (25/11) πριν ακόμη εισέλθουν στην δικαστική αίθουσα οι εισαγγελείς αλλά και ο κατηγορούμενος.

Να σημειώσουμε πως ο συνήγορος της κατηγορούσας αρχής, Αντρέα Αριστείδης, την Παρασκευή (25/11) αγόρευσε για την διαγραφή δυο μαρτύρων οι οποίοι φέρονται να έχουν αλλάξει τις καταθέσεις τους. Τα πρόσωπα αυτά είχε κλητεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρίστου Θωμά, Ροβέρτος Βραχίμης.

Το ThemaOnline είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα του Χρίστου Θωμά με την Ζ.Α που τελέστηκε στις Κεντρικές Φυλακές στα μέσα Ιουλίου.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top