ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τραγικό – 26χρονος έκλεβε οχήματα για να κοιμάται - Τον εγκατέλειψαν οι γονείς του ενώ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Τραγικό – 26χρονος έκλεβε οχήματα για να κοιμάται  - Τον εγκατέλειψαν οι γονείς του ενώ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά για τις οικονομικές συνθήκες των συμπολιτών μας.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Σάββατο 26/11, 26χρονος από χωρίο της επαρχίας Λάρνακας έχει κατηγορηθεί για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Ο νεαρός μάλιστα κατηγορήθηκε και καταδικαστικέ σε 2,5 χρόνια φυλάκισης αφού εμπλέκεται σε δέκα υποθέσεις κλοπών οχημάτων.

Ο 26χρονος είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως έκλεβε τα οχήματα για να κοιμάται σ ’αυτά αφού δεν είχε σπίτι.  Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 26χρονος εγκαταλείφθηκε σε νεαρή του ηλικία από την μητέρα του ενώ ο πατέρας του τον έδιωξε από το σπίτι μετά που ξαναπαντρεύτηκε.

Μάλιστα, ο 26χρονος ενώ ήταν αρραβωνιασμένος διαγνώστηκε με όγκο στο εγκέφαλο και το γεγονός αυτό χειροτέρεψε την ψυχολογική του κατάσταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων, με τον δικηγόρο του να προβαίνει σε έφεση επισημαίνοντας πως το πρωτόδικο δικαστήριο δεν έλαβε σοβαρά υπόψη του τα ελαφρυντικά που είχε όπως και το δράμα που περνούσε.

Το εφετείο αφού εξέτασε την απόφαση της ποινή του από πρωτόδικο δικαστήριο έκρινε πως αυτή ήταν υπερβολική και μείωσε την ποινή από 2,5 χρόνια σε 15 μήνες φυλάκισης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top