ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Βροχές, παρατεταμένες και έντονες, προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία! Χιόνια στο Τρόοδος

Καιρός: Βροχές, παρατεταμένες και έντονες, προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία! Χιόνια στο Τρόοδος

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει επιτέλους Χειμώνα. Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το δελτίο καιρού, θα «ανοίξουν» οι ουρανοί με βροχές και καταιγίδες, ενώ στο Τρόοδος αναμένεται να χιονίσει. Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές κατά διαστήµατα, στις περισσότερες περιοχές, και µεµονωµένες καταιγίδες. Κατά τόπους οι βροχές δυνατό να είναι παρατεταµένες ή και έντονες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα βόρεια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές κατά διαστήµατα και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι βροχές κατά τόπους δυνατό να είναι παρατεταµένες ή και έντονες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους αναµένεται χιονόπωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές κατά διαστήµατα και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι βροχές κατά τόπους δυνατό να είναι παρατεταµένες ή και έντονες. Στην περιοχή του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση, που τη νύκτα δυνατό να επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Παρασκευή αρχικά αναµένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή να σηµειωθούν µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Σταδιακά ο καιρός θα σηµειώσει σηµαντική βελτίωση.

Tο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top