LIFESTYLE

Και φωνή και κορμάρα η Ειρήνη Λανάρα! Ποια είναι η 28χρονη Κύπρια που «έφαγε πόρτα» στο VOICE! ΦΩΤΟ

Και φωνή και κορμάρα η Ειρήνη Λανάρα! Ποια είναι η 28χρονη Κύπρια που «έφαγε πόρτα» στο VOICE! ΦΩΤΟ

Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και ως τραγουδίστρια με τα πιο ηχηρά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου...

Σύμφωνα με το άρθρο της espresso πρόκειται για ένα «Ταλέντο επί τρία!». Παρόλο που σπούδασε διαιτολογία και make-up, ασχολείται με τον χορό και το τραγούδι, ενώ την ενδιαφέρει και ο χώρος της υποκριτικής.

Η Κύπρια Ειρήνη Λαναρά μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Η κλίση της στον χορό και το τραγούδι έγινε αντιληπτή από τους δικούς της ανθρώπους, που τη βοήθησαν να αναδείξει την καλλιτεχνική πτυχή του χαρακτήρα της. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χώρος της υποκριτικής. Ωστόσο τον χειμώνα που μας πέρασε είχε στο Frangelico συνεργασία ως τραγουδίστρια με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά της.

Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και της περιφέρειας. Ωστόσο το πρόσωπό της έγινε ευρύτερα γνωστό, όταν τα φλας έπεφταν συνεχώς πάνω της ενώ βρισκόταν στις κερκίδες των γηπέδων του Εuro 2012 υποστηρίζοντας την εθνική μας ομάδα.

Φιλοδοξεί  να ασχοληθεί με το τραγούδι για να μπορέσει να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα στον χώρο και κάποιες δισκογραφικές δουλειές που θα αγαπήσει ο κόσμος. Επίσης θα ήθελε να έχει εμπειρίες και από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης ως ηθοποιός.

Στις καλές της συνήθειες συγκαταλέγει την μανία της να στηρίζει ανθρώπους όσο μπορεί και στα κακά της ότι δίνεται πολύ εύκολα, παρά το ότι δυνατό της σημείο θεωρεί τον χαρακτήρα της.

Συχνάζει όπου υπάρχει καλή και ενδιαφέρουσα παρέα και το ιδανικό αρσενικό για τηνίδια οφείλει να είναι ευγενικός, καλόψυχος, αρσενικό πάνω απ' όλα και να σέβεται τη σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Λανάρα: Η 28χρονη σέξι Κύπρια που εμφανίστηκε στο Voice! «Πάλι βλακεία κάναμε» της είπε ο Μουζουράκης - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top