LIFESTYLE

Και φωνή και κορμάρα η Ειρήνη Λανάρα! Ποια είναι η 28χρονη Κύπρια που «έφαγε πόρτα» στο VOICE! ΦΩΤΟ

Και φωνή και κορμάρα η Ειρήνη Λανάρα! Ποια είναι η 28χρονη Κύπρια που «έφαγε πόρτα» στο VOICE! ΦΩΤΟ

Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και ως τραγουδίστρια με τα πιο ηχηρά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου...

Σύμφωνα με το άρθρο της espresso πρόκειται για ένα «Ταλέντο επί τρία!». Παρόλο που σπούδασε διαιτολογία και make-up, ασχολείται με τον χορό και το τραγούδι, ενώ την ενδιαφέρει και ο χώρος της υποκριτικής.

Η Κύπρια Ειρήνη Λαναρά μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Η κλίση της στον χορό και το τραγούδι έγινε αντιληπτή από τους δικούς της ανθρώπους, που τη βοήθησαν να αναδείξει την καλλιτεχνική πτυχή του χαρακτήρα της. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χώρος της υποκριτικής. Ωστόσο τον χειμώνα που μας πέρασε είχε στο Frangelico συνεργασία ως τραγουδίστρια με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά της.

Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και της περιφέρειας. Ωστόσο το πρόσωπό της έγινε ευρύτερα γνωστό, όταν τα φλας έπεφταν συνεχώς πάνω της ενώ βρισκόταν στις κερκίδες των γηπέδων του Εuro 2012 υποστηρίζοντας την εθνική μας ομάδα.

Φιλοδοξεί  να ασχοληθεί με το τραγούδι για να μπορέσει να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα στον χώρο και κάποιες δισκογραφικές δουλειές που θα αγαπήσει ο κόσμος. Επίσης θα ήθελε να έχει εμπειρίες και από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης ως ηθοποιός.

Στις καλές της συνήθειες συγκαταλέγει την μανία της να στηρίζει ανθρώπους όσο μπορεί και στα κακά της ότι δίνεται πολύ εύκολα, παρά το ότι δυνατό της σημείο θεωρεί τον χαρακτήρα της.

Συχνάζει όπου υπάρχει καλή και ενδιαφέρουσα παρέα και το ιδανικό αρσενικό για τηνίδια οφείλει να είναι ευγενικός, καλόψυχος, αρσενικό πάνω απ' όλα και να σέβεται τη σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Λανάρα: Η 28χρονη σέξι Κύπρια που εμφανίστηκε στο Voice! «Πάλι βλακεία κάναμε» της είπε ο Μουζουράκης - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top