Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

«Αναζητείται ο ανθυποψήφιος», σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος προέβη στην εξής δήλωση:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες στην Πάφο ότι το επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου αποφάσισε να τον αποσύρει από τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί μου.

Το γεγονός αυτό με λυπεί καθώς ο ζωντανός, ανοικτός, ελεύθερος διάλογος είναι η ουσία της δημοκρατίας. Βοηθά τους πολίτες να ενημερωθούν για τις ιδέες, το πρόγραμμα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε υποψηφίου.

Είναι παράδοξο να διεκδικείς ψήφο κρυπτόμενος από τους πολίτες, βασισμένος αποκλειστικά από τους μηχανισμούς των κομμάτων που προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Παρακαλώ τον ανθυποψήφιό μου να αλλάξει γνώμη για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας ολοκληρωμένη εικόνα. Να αποδεχθεί την πρόσκληση που του απευθύνουν τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί για δημόσια συζήτηση, ώστε να μπορέσουν οι δημότες της Πάφου να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Θα περιμένω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE