ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοηθήστε τα άπορα παιδιά να συνεχίσουν να πιστεύουν στο Άγιο Βασίλη – Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Reaction

Βοηθήστε τα άπορα παιδιά να συνεχίσουν να πιστεύουν στο Άγιο Βασίλη – Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Reaction

Εκστρατεία για συλλογή καινούργιων ή μεταχειρισμένων (σε άριστη κατάσταση) παιγνιδιών εγκαινιάζει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “REACTION”, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

“Εμείς πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη και θα φροντίσουμε κάποια παιδιά να συνεχίσουν να πιστεύουν”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι θα γίνει “μια τεράστια προσπάθεια για συλλογή παιχνιδιών αλλά και εντοπισμού των παιδιών που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και στη συνέχεια και αφού καθοριστεί ο κατάλογος με όλα τα παιδιά, με ένα μαγικό τρόπο βγαλμένο από την παιδική φαντασία, τα παιχνίδια αυτά θα φτάσουν στα μικρά παιδιά τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων”.

Αυτό θα γίνει, επειδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “μια μεγάλη ομάδα μελών του `Reaction`, του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου και άλλων οργανισμών θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας αυτή την όμορφη, δύσκολη αλλά και συνάμα ανθρώπινη εκστρατεία”.

“Ο στόχος είναι ένας… Κανένα παιδάκι να μην απογοητευθεί φέτος από τον Άγιο Βασίλη.. και φυσικά να συνεχίσει να πιστεύει”, αναφέρει ο οργανισμός.

Ο Πρόεδρος του “Reaction”, Μάριος Σταύρου, δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι “η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα ανάμεσα στα μέλη του οργανισμού, στην πορεία όμως ήταν τόσο μεγάλη η πρώτη ανταπόκριση του κοινού που αποφασίστηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο του οργανισμού, η εκστρατεία να μεγαλώσει και να αγκαλιάσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί”.

Απευθύνεται έκκληση προς το κοινό για την προσφορά παιγνιδιών για τους σκοπούς της εκστρατείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top