ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» δηλώσεων στη Λεμεσό - Νικολαΐδης: «Άλλα λέει ο Γενικός Ελεγκτής και άλλα θέλει να καταλαβαίνει ο Αντρέας Χρίστου»

«Πόλεμος» δηλώσεων στη Λεμεσό - Νικολαΐδης: «Άλλα λέει ο Γενικός Ελεγκτής και άλλα θέλει να καταλαβαίνει ο Αντρέας Χρίστου»

Ο απερχόμενος δήμαρχος Λεμεσού για ακόμα μια φορά ηθελημένα χάνει ουσία των πραγμάτων αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει πως ο κ. Χρίστου «Αντί να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες για την ανάγκη απόλυτου σεβασμού στις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της υπεροχής του δημοσίου συμφέροντος στο Δήμο Λεμεσού, όπως διαπιστώνει ο Γενικός Ελεγκτής, ο κ. Χρίστου επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την πολιτική συμπεριφορά που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό».

Μάλιστα, αναφέρει πως «Ο Ανδρεας Χρίστου μιλά για χαμηλού επιπέδου προεκλογική εκστρατεία αυτός που αποκάλεσε τον ανθυποψήφιο του ανήθικο, ψευδολόγο, λασπολόγο, υβριστή, συκοφάντη και τυμβωρύχο (!), επειδή τόλμησε να υποδείξει τι λέει σε επιστολή του ο Γενικός Ελεγκτής. Επιστολή την οποία ο κ. Χρίστου προσπάθησε να αποκρύψει μέχρι να περάσουν οι εκλογές».

«Διερωτούνται οι πολίτες ποιος πρέπει να απολογηθεί σε ποιον; Δεν πρόκειται να πέσουμε στο επίπεδο του κ. Χρίστου. Εμάς μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε τις πολιτικές συμπεριφορές που οδήγησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πλήρη απαξίωση των πολιτών. Εμείς αφήνουμε το παρελθόν, αφήνουμε τον παλαιοκομματισμό, αφήνουμε τις προσπάθειες φανατισμού των πολιτών και κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Λεμεσιανού που θέλει ένα Δήμαρχο και μια πόλη πολύ καλύτερη απ' αυτή  που έχουν» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ.Νικολαϊδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ανδρέας Χρίστου: «Τα ψέματα και η λάσπη καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, μας δικαιώνει πλήρως η έκθεση του Γ.Ε»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top