Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Στα «μαύρα» θα ντυθεί άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό αφού σε θανατηφόρο δυστύχημα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή έχασε τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τραγικό λάθος του άτυχου άντρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 17:20 όταν ο ηλικιωμένος άντρας προσπαθώντας να διασταυρώσει την κεντρική λεωφόρο της Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό (παρά το κρησφύγετο) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE