ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Στα «μαύρα» θα ντυθεί άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό αφού σε θανατηφόρο δυστύχημα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή έχασε τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τραγικό λάθος του άτυχου άντρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 17:20 όταν ο ηλικιωμένος άντρας προσπαθώντας να διασταυρώσει την κεντρική λεωφόρο της Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό (παρά το κρησφύγετο) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top