Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Στα «μαύρα» θα ντυθεί άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό αφού σε θανατηφόρο δυστύχημα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή έχασε τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τραγικό λάθος του άτυχου άντρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 17:20 όταν ο ηλικιωμένος άντρας προσπαθώντας να διασταυρώσει την κεντρική λεωφόρο της Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό (παρά το κρησφύγετο) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE