ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου

Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου

Αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού , ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 13/12 στο αεροδρόμιο Πάφου και φέρεται να συμμετείχε στο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τη φονική τροχαία σύγκρουση με τον Αντρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνο», την Τετάρτη 07/12.

Ο 25χρονος Σάιμον Κωνσταντίνου μετά και από την έκδοση εντάλματος σύλληψης του από τις Αρχές επέστρεψε.

Ενημέρωσε τις Αρχές ότι επρόκειτο να ταξιδέψει για την Κύπρο από την Αγγλία και ακολούθως συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 13/12 στο αεροδρόμιο Πάφου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νεαρός αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία, ενώ κρατά το στόμα του ερμητικά  κλειστό.

Ο 25χρονος είναι άνεργος και διαμένει στο Ακρωτήρι.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισαν μαρτυρία που θέλει τον 25χρονο να ήταν εντός του οχήματος κατά την διάρκεια της βίαιης σύγκρουσης με την μοτοσικλέτα του «Αμερικάνου».

Να σημειώσουμε πως άλλη μαρτυρία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία αναφέρει πως το επίμαχο βράδυ της Τετάρτης 07/12 υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα στη σκηνή του φονικού. 

Διαβάστε ακόμη:

Φονικό Λεμεσού: Έφυγε άρον άρον από την Κύπρο ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού - Σε συγκεκριμένη χώρα τον αναζητεί το ΤΑΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top