Ούτε ΑΝΤ1, ούτε MEGAONE, ούτε SIGMA αλλά το ΡΙΚ2 έκοψε πρώτο το νήμα – Η εκπομπή που σάρωσε σε τηλεθέαση

Ούτε ΑΝΤ1, ούτε MEGAONE, ούτε SIGMA αλλά το ΡΙΚ2 έκοψε πρώτο το νήμα – Η εκπομπή που σάρωσε σε τηλεθέαση

Τι κι αν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της Κύπρου, δίνουν χιλιάδες ευρώ για να φτάσουν στην κορυφή το κρατικό κανάλι έχει τον τρόπο να τους προσπερνά!

Στον πίνακα της Nielsen των Top 15 εκπομπών αυτής της εβδομάδας, στην κορυφή βρίσκεται μια εκπομπή του ΡΙΚ2, προσπερνώντας The Voice και Μπρούσκο και Τροχό της Τύχης και άλλες πολλές εκπομπές.

Για πολλούς αυτό να θεωρείται έκπληξη, αφού τα τελευταία χρόνια, πολλοί ίσως να ξεχάσαμε και σε πιο κανάλι μπορούμε να βρούμε την συχνότητα του ΡΙΚ2.  

Δεν θεωρείται όμως έκπληξη η εκπομπή που έκοψε πρώτη το νήμα στην τηλεθέαση. Αυτό δεν είναι άλλη από την μετάδοση του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός Πειραιώς, την Πέμπτη 8/12.

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο θεωρείται μέχρι και εθνικό σπορ και ευτυχώς για το ΡΙΚ που Κυπριακή ομάδα συμμετέχει σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, ώστε να κατορθώνει να κερδίζει μερίδια τηλεθέασης, τουλάχιστον τις βραδιές που μεταδίδει τα ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.