ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Πληρώναμε 12.000 ευρώ για τις διευθυντικές τους καρέκλες...

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Πληρώναμε 12.000 ευρώ για τις διευθυντικές τους καρέκλες...

Επένδυαν τα λεφτά στις καρέκλες των διευθυντικών στελεχών στις Κεντρικές Φυλακές, με κονδύλι που έφτανε τις 12.000 ευρώ την στιγμή που για την εκπαίδευση επένδυαν μόλις τα μισά.

Αυτά συνέβαιναν στο παρελθόν πριν αναλάβει η νέα Διεύθυνση των Κεντρικών σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Συγκεκριμένα αυτό που σημειώνεται είναι ότι πλέον ο λανθασμένος τρόπος διαχείρισης των χρημάτων έχει τελειώσει και αυτό οφείλεται στην Άννα Αριστοτέλους.

Αξίζει να υπογραμμιστεί το γεγονός πως το κονδύλι πλέον που διατίθεται για την εκπαίδευση ανέρχεται στις 100.000 ευρώ με ταξίδια που δεν μοιράζονται μόνο οι λίγοι και οι εκλεκτοί.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα προσφάτως έχουν αγοραστεί τελευταίας τεχνολογίας ασύρματοι αφού οι προηγούμενοι ήταν «βουβοί».

Με άλλα λόγια η αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Κεντρικών Φυλακών έχει αλλάξει σε πολλά επίπεδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.