ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο «μάγκας» περιπτεράς από το Μπαγκλαντές – Χτύπησε στο κεφάλι, ακινητοποίησε και έδεσε τον ληστή

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο «μάγκας» περιπτεράς από το Μπαγκλαντές – Χτύπησε στο κεφάλι, ακινητοποίησε και έδεσε τον ληστή

Τρεις μέρες κράτηση στον επίδοξο ληστή που κατέληξε δεμένος να περιμένει την Αστυνομία.

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εκδόθηκε εναντίων του επίδοξου ληστή που προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στη Λεμεσό.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Ρώσσος υπήκοος, αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο, αφού άρπαξε από τον λαιμό τον υπάλληλο του περιπτέρου με σκοπό να τον ακινητοποιήσει. 

Ο υπάλληλος όμως, αδελφός του ιδιοκτήτη του περιπτέρου από το Μπαγκλαντές, αντιστάθηκε στον δράστη με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στο κεφάλι και να τον ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια τον έδεσε και κάλεσε την Αστυνομία, όπου και τον συνέλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστής άρπαξε από τον λαιμό υπάλληλο για να τον κλέψει – Τον χτύπησε όμως στο κεφάλι ο υπάλληλος και κάλεσε την Αστυνομία

*Φωτογραφία Αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE