Η πιο προκλητική φωτογράφιση της Αριστοτέλους! Τι είπε για τις προηγούμενες της σχέσεις; VIDEO

Η πιο προκλητική φωτογράφιση της Αριστοτέλους! Τι είπε για τις προηγούμενες της σχέσεις; VIDEO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο must Ιανουαρίου η παρουσιάστρια του Αlpha Κύπρου...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στο must Ιανουαρίου και αποκάλυψε τα σχέδια του γάμου της, τις αλλαγές στη ζωή της αλλά και την απώλεια που θέλει να αφήσει πίσω της.

Ανάμεσα στα άλλα κλήθηκε να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα για τις προηγούμενες της σχέσεις «Τι είδες στον Γιώργο Εφραίμ, που δεν είχαν οι προηγούμενες σχέσεις σου, και είπες μέσα σου πως θες να προχωρήσεις τη ζωή σου μαζί του;».

Δείτε όσα απάντησε αλλά και όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφισης του must Ιανουαρίου στο lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE