ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν φαντάζεστε με τίποτα που θα γίνει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της Κύπρου και μάλιστα δωρεάν!

Δεν φαντάζεστε με τίποτα που θα γίνει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της Κύπρου και μάλιστα δωρεάν!

Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν όπου θα σας προσφέρει μεταξύ άλλων μουσική με DJ που θα παίζει ξένες και ελληνικές επιτυχίες, τόμπολα, δωρεάν εδέσματα όπως γαλόπουλα με γέμιση, αρνί σούβλα, κανελόνια και διάφορα γλυκά, που θα πήγαινε το μυαλό σας;

Σίγουρα όχι πάντως στις Κεντρικές Φυλακές!

Μάλιστα, καλά καταλάβατε. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα γίνουν στις Κεντρικές Φυλακές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή».

Ήδη το κλίμα στις φυλακές, έχει γίνει γιορτινό, αφού σε συγκεκριμένες πτέρυγες των φυλακών έχουν στολίσει μέχρι και χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι επισκέψεις έχουν αυξηθεί και οι 640 κρατούμενοι έχουν την ευκαιρία να περνούν περισσότερη ώρα βλέποντας τις οικογένειες τους.

Πέραν των προαναφερθέντων κατά την διάρκεια των εορτών οι κρατούμενοι θα ανεβάσουν και θεατρικό έργο με τίτλο: «Εξοχικό Κέντρο Έρως», στις 30 του μήνα στο Παλλάς στη Λευκωσία ενώ τα παιδιά τους, όσα είναι κάτω των 15 ετών θα λάβουν δώρα από την Διεύθυνση των Φυλακών αλλά και 300 δωρεάν εισιτήρια εισόδου για την Παραμυθούπολη στον Στρόβολο.

Όλα αυτά εμπίπτουν μέσα στην ευρύτερη αναδιαμόρφωση των συνθηκών στις φυλακές που προωθεί και προσωπικά η αναπληρώτρια Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους για την καλύτερη επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίλια μπράβο είναι λίγα! Τρεις συμπολίτες μας, άφησαν φακελάκια στην είσοδο των Κεντρικών Φυλακών και αποφυλάκισαν αγνώστους...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top